En aquest bloc vull compartir tots aquells plaers de boca dels què gaudeixo, des d'una senzilla recepta per sorprendre al convidat més gurmet fins a una més elaborada per a ocasions especials, sense oblidar aquests racons de món pels que viatja el paladar i alguna altra delicatessen dels sentits...
diumenge, 26 de juny del 2011
AMANIDA DE POLLASTRE I PERA AMB VINAGRETA DE FORMATGE BLAU
Fa temps en un restaurant vaig tastar una amanida amb roquefort i pera i em va semblar una combinació original per a una amanida, així que he fet aquesta versió lliure. Esperem que la gaudiu.
Ingredients (per a 2 persones):
- Enciams variats (brots tendres si pot ser)
- 1 pit de pollastre desossat
- 1 pera
- Blat de moro
- Nous
Per a la vinagreta de formatge blau:
- 30 g de formatge blau
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
Elaboració:
Per a la vinagreta:- En un recipient posem el formatge blau tallat a bocins i ho cobrim amb oli d'oliva. Hi afegim una mica de sal i pebre i ho batem.
- Tallem el pollastre a tires, el salpebrem i el saltegem a la paella amb oli d'oliva.
- Tallem la pera a dauets i piquem les nous.
- Emplatem els enciams de base i posem la resta d'ingredients a sobre (millor el pollastre últim) i afegim la vinagreta al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada