Amb el que tenia a la nevera i "googlejant" una mica, l'altre dia vam fer aquesta recepta de pasta tan senzilla amb un resultat molt original. És una recepta de la Iolanda Bustos.
Ingredients (per a unes 3 persones):
- 200 g de macarrons (o qualsevol altra pasta)
- 2 albergínies
-1 ceba
- 125 ml de nata líquida (aproximadament)
- Salmó fumat (uns 70 g)
- Nou moscada, sal, pebre i pebre rosa
- 3 o 4 culleradetes d'ous de lumpus (succedani de caviar vermell)
- Un grapadet de pinyons
Elaboració:
- Comencem escalivant les albergínies i la ceba al forn (uns 20-25 minuts a 200º). Quan estiguin, els traiem la polpa i ho triturem juntament amb la nata líquida, la nou moscada, la sal i el pebre.
- Posem la mescla a escalfar en un cassó.
- D'altra banda, posem a bullir la pasta fins que estigui "al dente". Quan estigui cuita, l'escorrem i l'afegim a la crema d'albergínies. Ho barregem bé i ho deixem coure uns 5 minuts.
- Ho emplatem tot afegint-hi unes tires de salmó fumat, algun granet de pebre rosa (pocs, sinó agafen massa protagonisme), uns pinyons torrats (que haurem torrat prèviament a la paella) i unes culleretes d'ous de lumpus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada