Un dilluns, dimarts... o potser un dimecres, us recomanem anar a fer un sopar senzill a La Terra, un dels clàssics de Girona. Una manera econòmica de menjar uns embotits amb pa amb tomata i aquesta amanida que us presentem a continuació.
Ingredients: (per a dues persones):
Ingredients: (per a dues persones):
- 1 enciam llarg o iceberg (possiblement en sobri)
- 1 pit de pollastre
- 2 tomates mitjanes
- 60 gr. de formatge gorgonzola
- Un rajolí de llet
- Crostonets de pa torrat (es compren preparats per l'amanida ja)
- Ametlles o pipes pelades
- Oli i sal
- 1 pit de pollastre
- 2 tomates mitjanes
- 60 gr. de formatge gorgonzola
- Un rajolí de llet
- Crostonets de pa torrat (es compren preparats per l'amanida ja)
- Ametlles o pipes pelades
- Oli i sal
Elaboració:
- Tallem l'enciam en juliana (o una mica més ample) i la tomata en mitges llunes i ho posem a la base del plat.
- Salpebrem el pollastre, el tallem a trossets i el saltegem en oli d'oliva.
- En una paella posem el formatge gorgonzola fins que es desfaci. Per fer la salsa hi afegim un rajolí de llet per acabar-ho de lligar.
- Afegim a sobre l'enciam el pollastre, els crostonets de pa torrat i les ametlles (o pipes si no teniu ametlles).
- Finalment hi aboquem la salsa per sobre i ja ho tenim a punt.
- Tallem l'enciam en juliana (o una mica més ample) i la tomata en mitges llunes i ho posem a la base del plat.
- Salpebrem el pollastre, el tallem a trossets i el saltegem en oli d'oliva.
- En una paella posem el formatge gorgonzola fins que es desfaci. Per fer la salsa hi afegim un rajolí de llet per acabar-ho de lligar.
- Afegim a sobre l'enciam el pollastre, els crostonets de pa torrat i les ametlles (o pipes si no teniu ametlles).
- Finalment hi aboquem la salsa per sobre i ja ho tenim a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada