Acabem de rescatar de l'oblit una fotografia que vam fer a l'estiu d'una amanida que ens va agradar molt. Que vagi de gust!
Ingredients (per a dues persones):
- 300g de mongeta tendra
-12 cues de llagostins pelats i cuits
- 1 tomata gran
- Una llauna de tonyina en oli d'oliva
- 1 ou dur
- Oli d'oliva i sal
- Fem la mongeta tendra al vapor i l'escorrem (la podem servir tèbia o freda).
- Per muntar-ho, en un bol posem tots els ingredients (la tomata la tallem prèviament a trossos) i ho barregem, afegint oli d'oliva i sal (amb la tonyina i l'ou quedarà molt ben lligat). Si voleu, podeu afegir-hi pebre negre.
Ingredients (per a dues persones):
- 300g de mongeta tendra
-12 cues de llagostins pelats i cuits
- 1 tomata gran
- Una llauna de tonyina en oli d'oliva
- 1 ou dur
- Oli d'oliva i sal
Elaboració:
- Bullim l'ou i un cop bullit el pelem i tallem a dauets.- Fem la mongeta tendra al vapor i l'escorrem (la podem servir tèbia o freda).
- Per muntar-ho, en un bol posem tots els ingredients (la tomata la tallem prèviament a trossos) i ho barregem, afegint oli d'oliva i sal (amb la tonyina i l'ou quedarà molt ben lligat). Si voleu, podeu afegir-hi pebre negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada