Ingredients (per a dues persones):
- 2 cuixes de confit d’ànec
- ½ kg de patates pelades
- El greix de les cuixes de l’ànec
- All i julivert (un parell de grans d’all i unes fulletes de julivert)
- Pelem les patates en rodelles de ½ cm de gruix aproximadament.
- Posem el greix de l’ànec en una paella i quan estigui calent hi afegim les patates (si no en tenim prou hi podem afegir una mica d’oli). Deixem coure les patates tapades; les sacsegem de tant en tant. Quan ja estiguin cuites (toves) les destapem i les deixem daurar afegint-hi l’all i el julivert picat. Quan ja estiguin daurades, les salem (nosaltres ho vam fer amb sal Maldon).
- Les servirem juntament amb les cuixes que haurem escalfat al forn uns 5 minuts a
- Sal (Maldon, si pot ser)
El confit era bo... però les patates... mmmmmmmmm...
ResponEliminaGràcies, Mari, ja que jo també vaig poder disfrutar dels teus regals. Les llaminadures boníssimes, i tant! No sé pas si l'Anna en va poder tastar...?! L'Auzells també, i del llibre, anirem traient receptes. Eps, Mari, per cert, el meu aniversari és l'1 de juliol... ;)
ResponEliminaCom et passes, no? je je je...tu no et queixis que els regalets els vaig compartint amb tu!si és que això d'haver esdevingut el meu marmitó no t'està anant malament i t'està portant moltes sorpreses!!!!
ResponEliminaEstic d'acord amb això de les patates...tremendes!!!!