Idea del restaurant L'aigua, de l'Armentera, per a fer unes postres fàcils i sorprenents. Per cert, us recomanem aquest restaurant, la terrasseta és tot un espectacle i la gastronomia també. A més, tenen Martí Fabra... mmm...!!!
Ingredients (per a unes 12 copes)
- 6 o 7 mangos ben madurs
- 1 taronja
- 1 got de sucre
- 1 got d'aigua
- 1 litre de gelat de mascarpone
Elaboració
- Per començar fem un almívar escalfant i barrejant el sucre i l'aigua en un cassó.
- Triturem els mangos i hi afegim l'almívar i el suc de taronja. Ho passem pel colador xinès i ho reservem a la nevera per tal de servir-ho ben fred.
- A l'hora de servir posem la crema de mango en una copa i hi posem una bola de gelat de mascarpone al mig.
Notes: si volem que la crema de mango tingui una consistència més líquida ens quedarà un plat més lleuger. Ho podem fer afegint més almívar i suc de taronja a la barreja (o afegint-hi aigua).
En referència al gelat de mascarpone, no és fàcil de trobar; nosaltres el vam comprar a Can Gou. Si no se'n troba també es pot fer artesenalment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada