Ingredients (per a 2 persones com a primer o per a 4-5 persones com a pica-pica):
- 3 ous- 4 patates mitjanes
- 2 xoricets
- sal grossa
- oli d'oliva
Elaboració
- Pelem les patates i les tallem a tires (com les patates fregides de sempre).- Fregim els xoricets amb oli d'oliva en una paella i els reservem, deixant l'oli a la paella.
- Amb l'oli de fregir els xoricets fregim les patates a foc mig.- Quan comencin a daurar-se afegim els xoricets i seguidament els ous, deixant-los poqueta estona i remenant una mica.
- Per servir ho emplatem i afegim la sal grossa per sobre.
I a més de ser boníssim rebaixa el colesterol cosa de no dir...
ResponEliminaI tant! Tu si que hi entens! Ei, és molt tonto el plat però va quedar de conya! Prova de fer-lo, facilíssim...
ResponEliminaSenzillament genials!
ResponEliminai felicitats per l'explicació doncs fins i tot per a mi, que de cuina en sé poc, m'ha estat fàcil aconseguir fer-los.