Ingredients:
- 4 o 5 calamars- 3 o 4 cebes
- Una picada d'all i julivert- 250 ml de vi blanc
- Tomata sofregida- Tallarines o espaguetis de sèpia (si no se'n disposen, també es pot fer amb espaguetis normals, com és el cas de divendres passat)
- 400 gr de cloïssesElaboració:
- Tallem les cebes en trossos petits o en mitges llunes i les posem en una paella amb oli.- Preparem una picada d'all i julivert. Quan la ceba estigui tova, l'hi afegim. Ho deixem coure tot plegat un moment.
- Seguidament, tallem els calamars a rodanxes i els hi afegim.- Ho deixem coure uns momentets més i hi aboquem el vi. Esperem que redueixi força i hi afegim la salsa de tomata (unes 4 0 5 cullerades).
- D'altra banda fem bullir la pasta fins que estigui "al dente"- Després de posar les cloïsses en aigua i sal per tal que treguin la sorra que puguin tenir, les posem en una paella (o cassó, o vaporera... o qualsevol recipient adient) perquè s'obrin.
- Quan ho tinguem tot llest, ho barregem, rectifiquem de sal si cal i ja està llest per menjar! (un consell: com més temps ho tinguem tot junt, més gustós ens quedarà, ja que la pasta s'impregnarà de tots els gustos!)
mmmmmm....quan repetim???
ResponEliminaCarme
Espero que ben aviat!!! que m'encanta que vingueu a fer soparets a casa!!!
ResponEliminaPetons
No tenia cloïsses ni calamar, però vaig utilitzar la recepte substituinto per salmó que m'havia quedat. Va quedar molt bé també.
ResponEliminaJeje... de ser un nounat a la cuina has passat a ser un creatiu virtuós! Quin nivell d'improvització!
ResponEliminaDiumenge vaig triunfar amb els vostres espaguetis. Gràcies. Boniiiiissims.
ResponEliminaDe res i merci per fer la recepta i pel comentari. Seràs benvingut al nostre bloc sempre que vulguis, sr./sra. anònim/a! ;)
ResponElimina