I per continuar en la línia dels entreteniments fàcils, una amanida d’allò més senzilla però amb un resultat força sorprenent...
Ingredients (per a 4 persones)
- mesclum o enciams variats (en el nostre cas vam utilitzar enciam francès i canonges)
- 10 o 12 espàrrecs verds
- 100 g aproximats de salmó fumat
- 8 ous de guatlla
Per a la vinagreta:
- uns 70-80 g de festucs
- oli d’oliva (millor que sigui suau)
- 1 culleradeta de vinagre
- sal i pebre
Elaboració
- Fem una base amb els enciams.
- Netegem els espàrrecs i els cuinem en una paella amb un dit d’aigua (per tal que ens quedin al punt de cocció que volem)
- Tallem el salmó a trossos petits
- Bullim els ous i els pelem i tallem per la meitat.
- Fem la vinagreta mesclant tots els ingredients amb el túrmix fins que els festucs ens quedin ben triturats.
- Finalment, posem els espàrrecs, el salmó i els ous per sobre la base d’enciams i ho amanim amb la vinagreta de festucs.
Era boníssima!!!
ResponEliminauf! quina salivera m'està entrant, ja tinc ganes de preparar-la!!!
ResponElimina