dimecres, 3 de desembre del 2014

DINAR DE FIRES 2014

I un cop hem acabat amb les receptes del Tiberi de Veranu, anem amb un altre clàssic, el Dinar de Fires, i és que encara que ja no visqui a Girona, aquest és un dinar que crec que s'ha de mantenir, ja que a part de passar-nos-ho bé, amb la família puc provar de fer i experimentar plats nous sense problemes,  i ells ben contents! Així que mentre es pugui, hi haurà el dinar de fires instaurat ja fa una bona colla d'anys.

De moment, comencem amb el menú d'aquest any, un menú de tastets de temporada on el producte era el principal protagonista.

EL GOTET
Les castanyes i els ceps

ELS CARPACCIOS
La carxofa
Les figues
El salmó
Els ous de reig

EL MAR
El pop
La vieira 
El roger

LA TERRA
El filet i el foie

LES POSTRES
Mousse de iogurt i mango amb daus de mango caramelitzats
(postres elaborades per la meva germana a partir d'una recepta que li va passar la Pilar Grau)